Om oss
Historien

ABR Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå og er tilknyttet Regnskap Norge . ABR Regnskap ble etablert i 1975 av Åge Arvnes og het den gang Bærum Datatjeneste AS. Selskapet ble drevet som et familieforetak hvor Åge og Anne Arvnes var aksjonærer. Gry Arvnes tok over selskapet i 2003 og er daglig leder i ABR. I dag eies selskapet av Gry Arvnes og Geir Finholdt. Siden starten i 1975 har vi som autorisert regnskapsbedrift opparbeidet en solid spisskompetanse på området som garanterer for trygghet og faglig ekspertise

I 2003 overtok Gry Arvnes over som daglig leder i familiebedriften ABR Regnskap på Vøyenenga. Da hadde kontoret kun to ansatte, og nesten alle kundene var små. I dag er kontoret vokst til 9 medarbeidere, hvorav fire  autoriserte med oppdragsansvar. Det er investert i det siste av regnskaps- og støtteprogrammer, og lagt ned betydelige ressurser i å etablere en kundeportefølje bestående av både små og store kunder samt satse målrettet mot rådgivningstjenester og kursvirksomhet. Vi tilbyr løsninger i skyen til våre kunder og regnskapet skal være oppdatert til enhver tid.

Store nok til å levere, små nok til å bry seg!

Med ni brennende engasjerte økonomer i staben, er ABR Regnskap store nok til å levere og små nok til å bry seg! I tillegg har vi 5 dyktige medarbeidere(herav 2 autoriserte) i vårt datterselskap, Apriore Regnskap, i Oslo Sentrum. Vi vektlegger ikke bare kvalitet. Gjennom personlig service vil vi være kundens lønnsomme partner og rådgiver. Hos oss får kunden enda litt mer enn forventet. Våre ambisjoner om å levere og være fremme i bransjen er høye, og for noen år siden ble ABR Regnskap kåret til Årets Gasellebedrift. I tillegg til at vi har fungert som økonomisk rådgiver i Luksusfellen på TV3.

Våre ambisjoner om å levere og være fremme i bransjen er høye. I tillegg til regnskapsføring satser vi på effektivisering av kundens rutiner. Vi skal gjøre våre kunder effektive for å øke deres konkurranseevne. 

Du finner oss i moderne lokaler på Vøyenenga i Bærum, sentralt beliggende rett ved Sandvika. Velkommen! Besøk også vårt datterselskap, Apriore Regnskap, som har lokaler i Nedre Vollgt. 5 i Oslo sentrum.

Vår visjon

Alltid oppdatert!

Våre verdier

  • Attraktiv
  • Begeistring
  • Respekt