Om oss
Historien

ABR Regnskap og Regnskappartner 1 Oslo fusjonerte i august 2018, og  har fått navnet ABR Regnskapspartner. Sammen er vi tilsammen 26 ansatte, inkludert vårt datterselskap Apriore Regnskap,  og er fordelt på  kontorer i Oslo, Lillestrøm og Bærum.

ABR Regnskapspartner AS er et autorisert regnskapsbyrå og er tilknyttet Regnskap Norge . ABR Regnskap ble etablert i 1975 av Åge Arvnes og het den gang Bærum Datatjeneste AS. Selskapet ble drevet som et familieforetak hvor Åge og Anne Arvnes var aksjonærer.  Regnskapspartner 1 sin  historie går tilbake til 1986.  Siden starten i 1975 har vi som autorisert regnskaps bedrift opparbeidet en solid spisskompetanse på området som garanterer for trygghet og faglig ekspertise

I 2003 overtok Gry Arvnes over som daglig leder i familiebedriften ABR Regnskap på Vøyenenga. Da hadde kontoret kun to ansatte, og nesten alle kundene var små. Regnskapspartner 1 har også vært gjennom endringer og fusjoner, og hadde sin opprinnelse i Terje Storeide AS og Fortius Økonomi. Det er investert i det siste av regnskaps- og støtteprogrammer, og lagt ned betydelige ressurser i å etablere en kundeportefølje bestående av både små og store kunder, samt satse målrettet mot rådgivningstjenester og kursvirksomhet. Vi tilbyr løsninger i skyen til våre kunder, og regnskapet skal være oppdatert til enhver tid.

Store nok til å levere, små nok til å bry seg!

Med 22 brennende engasjerte økonomer i staben, er ABR Regnskapspartner store nok til å levere og små nok til å bry seg! I tillegg har vi 4 dyktige medarbeidere(herav 2 autoriserte) i vårt datterselskap, Apriore Regnskap, i Oslo Sentrum. Vi vektlegger ikke bare kvalitet. Gjennom personlig service vil vi være kundens lønnsomme partner og rådgiver. Hos oss får kunden enda litt mer enn forventet. 

Våre ambisjoner om å levere og være fremme i bransjen er høye. I tillegg til regnskapsføring satser vi på effektivisering av kundens rutiner. Vi skal gjøre våre kunder effektive for å øke deres konkurranseevne. 

Du finner oss i moderne lokaler på Vøyenenga i Bærum, Torshov, og Lillestrøm.Besøk også vårt datterselskap, Apriore Regnskap, som har lokaler i Nedre Vollgt. 5 i Oslo sentrum. Velkommen! 

Vår visjon

Alltid oppdatert!

Våre verdier

  • Attraktiv
  • Begeistring
  • Respekt